Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

WEB del MES: Noves webs dels Grups de Treball de la xct

Dijous 10 Gener 2013 - 12:20

S'han integrat les webs del GTCM i GTCF a la web de la xct i s'han creat noves pàgines pel GTCA i el GTCELL .

A fi de millorar la visibilitat de la tasca dels Grups de Treball de la xct, s'han traslladat les webs ja existents del Grup de Treball de Custòdia Marina (GTCM) i el Grup de Treball de Custòdia Agrària (GTCA) i s'han creat 2 nous apartats pel Grup de Treball de Custòdia Agrària (GTCA) i el Grup de Treball de Custòdia en Lleure (GTCELL).

D'aquesta manera la informació de cada grup de treball està integrada a la web de la xct (www.xct.cat) en una mateixa secció (grups de treball). A la secció de cada grup trobareu informació bàsica sobre el grup, sobre el tipus de custòdia que estan desenvolupant, projectes rellevants i una secció d'actualitat amb les informacions més recents de les activitats que estan duent a terme.

Grup de Treball de Custòdia Agrària - www.xct.cat/custodiaagraria
Grup de Treball de Custòdia Fluvial - www.xct.cat/custodiafluvial
Grup de Treball de Custòdia Marina - www.xct.cat/custodiamarina
Grup de Treball de Custòdia en Lleure - www.xct.cat/custodiaenlleure

Us recomanem que feu un cop d'ull a les seves seccions per conèixer millor la tasca que desenvolupen!

 

Sobre els Grups de Treball
Des dels seus inicis, la Xarxa de Custòdia del Territori promou el treball en xarxa. Per assolir-ho, una de les línies que s'ha promogut és el de la creació de Grups de Treball, puntuals o permanents, per desenvolupar diferents aspectes de la custòdia del territori.

Els estatuts de la xct regulen els grups de treball com a forma de participació dels membres de la xct. La creació de nous grups pot ser proposada tant pels membres de la xct com pel Consell de membres o l'assemblea. És el Consell de membres (òrgan de govern) qui aprova la creació de nous grups. Els impulsors dels grups ha de ser membres de la xct. Tot i això, es pot convidar a participar dels grups a organitzacions no membres, sempre i quan tinguin algun tipus de relació amb els objectius fundacionals de la xct.

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies