Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Projecte Ninam ha assolit el seu objectiu de micromecenatge!

Dimecres 9 Gener 2013 - 16:39

En només 20 dies han assolit el seu objectiu econòmic: 10.000 € per continuar la seva tasca.

El passat desembre Projecte Ninam va iniciar una campanya per recaptar fons, a través del micromecenatge, pel seu projecte de Foto Identificació dels Dofins Mulars de la Costa Brava Nord.

Quan només han passat 20 dels 40 dies proposats inicialment per aconseguir el seu projecte, ja han superat la quantitat inicial marcada de 10.000€.


Felicitats al Projecte Ninam i a tots els seus mecenes per fer possible el repte marcat en tant poc temps!


Tots aquells que volgueu col·laborar en el projecte, encara teniu temps per fer-ho. Les donacions es poden fer efectives fins a finals de mes.


Sobre el Projecte Ninam

Projecte NINAM porta vuit anys estudiant els cetacis que viuen entre el Cap de Creus i les Illes Medes: rorquals comuns, catxalots, caps d’olla, zifis i dofins, tant els llistats com les comuns i els mulars . Els dofins mulars han centrat l’interès de les darreres 3 campanyes d’estudi. L'equip de Projecte Ninam han pogut comprovar que any rere any la seva presencia minva i els grups que fa tres anys eren de fins a seixanta individus, ara no passen de 30 o 40 exemplars, i cada cop són menys les vegades que veiem els grups grans.

La recerca es realitza usant la foto identificació. Consisteix en fotografiar les aletes dorsals, gràcies a les quals es poden conèixer cadascun dels individus, ja que les petites ferides que presenten les fan diferents, unes de les altres. Seria l’equivalent a l'empremta dactilar dels humans. Així es poden estudiar dos aspectes fonamentals: saber quants n’hi ha i conèixer la seva estructura social.

Els fons recaptats en aquesta campanya serviran per a finançar en part la propera campanya d’expedicions que començarà el primer d’abril de 2013.


Text i imatges> Projecte Ninam

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies