Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

LLIBRE DEL MES: Guía de gestión empresarial de la biodiversidad

Dijous 5 Juliol 2012 - 15:40

La guia resumeix els continguts de l'estudi sobre el Binomi empresa i biodiversitat a Espanya, realitzat per Fundació Global Nature.
La Guia Gestión Empresarial de la Biodiversidad vol contribuir a millorar la protecció del capital natural. Per assolir-ho es requeriran esforços coordinats entre tots els sectors del govern, les empreses i les institucions internacionals. La coordinació de tots és el pas previ i fonamental per l'èxit de les polítiques que s'apliquin: inversions, comerç, subsidis, impostos i regulació.

És per aquest motiu que a la Guia hi trobareu eines per passar a l'acció: des d'estandards per a productes, estandards per organitzacions, memòries i informes sobre responsabilitat social o màrketing fins a incentius a la conservació de la biodiversitat tant a Espanya com a Europa.

Us podeu descarregar la guia a la web Empresa y Biodiversidad.

Aquesta Guia ha estat editada en el marc del projecte Empresa y Biodiversidad, impulsat per Fundación Biodiversidad y Fundación Global Nature.

Més, sobre...: xct , llibre , empreses , biodiversitat
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies