Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

El projecte Landlife ja disposa de web

Dijous 14 Juny 2012 - 15:41

El projecte Landlife (LIFE 10 INF/ES/540) en el que hi participa la xct juntament amb el Conservatoire d'Espaces Naturels, Legambiente, Eurosite i Prysma, ja disposa de pàgina web www.landlife.net


El web www.landlife.net pretén ser la referència a nivell europeu de la custòdia del territori, és per aquest motiu que al web no només trobareu informació tècnica sobre el projecte sinó que també podreu consultar un seguit d’activitats participatives com els tallers o el Congrés Europeu sobre la custòdia del territori.

També estaran disponibles diferents publicacions relacionades amb la custòdia desenvolupades en el marc del projecte com l’estudi comparatiu sobre la custòdia del territori a Europa o el Manual Europeu que pretén ser un mecanisme útil per al foment i la gestió d’acords de custòdia.

El web compta amb un elevat component participatiu, en tant que inclourà una secció (help desk) destinada a resoldre dubtes i donar assessorament a totes aquelles persones i entitats interessades en la custòdia.

També s’ha habilitat una secció amb la que es pretén fomentar la participació de totes aquelles entitats i persones involucrades en la custòdia. La idea és explicar quin és el seu rol en el foment i gestió d’iniciatives i acords de custòdia, compartit coneixements i experiències.

El web pretén d’aquesta manera facilitar la visualització del treball i de les experiències dutes a terme a Catalunya i de la resta de regions qui hi participen en el projecte, obrint les possibilitats de nous contactes i de noves oportunitats de finançament.

Com veureu hi ha algunes seccions encara en construcció que aniran omplint-se de contingut a mesura que el projecte vagi avançant.

Recordeu que també ens podeu seguir al twitter @landlifeEU i al facebook.

Si voleu més informació sobre el projecte podeu contactar amb prodriguez@custodiaterritori.org
Més, sobre...: landlife , web , twitter , facebook
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies