Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

La Secretària General de l'Euroregió Pirineus Mediterrània es reuneix amb la Xarxa Euroregional de Custòdia del Territori

Dijous 3 Maig 2012 - 19:25

La reunió va servir per valorar les iniciatives desenvolupades per la Xarxa en els darrers temps, i valorar l'estat institucional i els projectes que desenvolupa l'Euroregió.

El 27 d'abril la Sra. Antònia Sabartés, Secretària General de l'Euroregió Pirineus-Mediterrània, es va reunir amb representants de la Xarxa Euroregional de Custòdia del Territori / Gestion Conservatorie. La reunió va servir per valorar les iniciatives desenvolupades per la Xarxa en els darrers temps, i valorar l'estat institucional i els projectes que desenvolupa l'Euroregió.

Es va tractar especialment el projecte LIFE+ LandLife, de promoció i difusió de la custòdia del territori a Europa, en el qual participen, entre d'altres, tres dels membres de la xarxa euroregional, els Conservatories d'Espais Naturals del Llenguadoc - Rosselló, de Migdia-Pirineus i la Xarxa de Custòdia del Territori. En aquest sentit es va acordar treballar per fer visible la xarxa euroregional durant la Setmana Europea de Custòdia del Territori, que se celebra del 29 de setembre al 7 d'octubre.

També es van valorar altres iniciatives de difusió i ajut a projectes que està desenvolupant l'Euroregió, així i com la Comunicació del Parlament Europeu de setembre de 2010 sobre protecció de la biodiversitat, on es ressalta (apartat 35) el paper de les Agrupacions Europees de Coordinació Territorial en relació a la preservació de la biodiversitat.

Vegeu també la nota publicada al web de l'Euroregió.
Més, sobre...: xct , euroregio , custodia del territori
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies