Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

El Consell de membres aprova els objectius i el pressupost 2012 de la xct

Dijous 1 Març 2012 - 16:17

La xct inicia l'any amb 30 objectius operatius i dos actes centrals: la VII reunió de la xct i la Setmana Europea de la Custòdia del Territori

El passat 7 de febrer, el consell de membres de la xct es va reunir, com cada inici d'any, amb un ordre del dia intens, i amb un nou format més curt. El consell va aprovar les altes i baixes de membres de la xct, que ens situa en els 160 membres actuals (3 menys que fa un any).

També es van aprovar els resultats econòmics i d'objectius tècnics per al 2011 que es presentaran a l'assemblea de membres que es celebrarà enguany en el marc de la VII reunió de la xct. Han estat 8.667 hores treballades; un 71% d'objectius assolits; i un volum d'ingressos de 579.303,13 euros (un 17% per sobre del pressupost previst), amb un resultat positiu de 7.434,88 euros que s’aplicarà al fons de sostenibilitat de la xct. En destaca una dada significativa, i és l’aportació directa de 147.350 euros, un 25% dels ingressos anuals, a diverses iniciatives de custòdia de les entitats membres de la xct.

Seguidament es van presentar i aprovar els objectius i pressupost per a l'any 2012, amb un total de 30 objectius operatius i un pressupost de 524.990 euros.

Podeu descarregar i consultar els objectius 2012 de la xct, entre els quals destaquen els 4 objectius estratègics generals:
 
- Desplegar els nous convenis vinculats al 3r Pla director de la xct  i el Pla de Treball de Legislatura en la custòdia del territori,
- Abordar de forma estratègica les aliances i fusions d'entitats en el context econòmic i de crisi actual,
- Iniciar el debat sobre les aliances i la priorització d'actuacions estratègiques territorials i temàtiques per a iniciatives de custòdia,
- Desplegar el nou projecte LandLife cercant el màxim de sinèrgies cap als membres de la xct; i mantenir el suport a entitats de custòdia genuïnes i actives.

Finalment, es va aprovar l’organització de la VII reunió, que enguany versarà sobre economia verda i territori. Així com el 3r Pla Director 2012-2016 de la xct i el Pla de Teball de Legislatura 2011-2014 DGPA-xct, que posteriorment han estat aprovats per part de tots els membes de la xct en l’assemblea extraordinària del passat 21 de febrer. 
 
Més, sobre...: xct , custodia del territori , consell
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies