Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Préstecs personals xct / Estalvi ètic

Dijous 1 Març 2012 - 15:48

Una eina útil i alternativa de l’economia solidària per avançar cap  a un model econòmic i financer que faci compatibles criteris de rendibilitat financera, social i ambiental.

Els préstecs personals xct, no son altre cosa que un contracte privat entre dues persones (físiques o jurídiques), una que te diners i l’altre que en necessita , però amb un valor afegit; que es dipositen els estalvis en una entitat que realitza projectes amb un alt contingut social i ecològic, en un àmbit innovador, de gran projecció i emprenedoria, que gestiona els seus recursos amb criteris ètics i de transparència.

Això ho demostra la confiança que ens han fet les 8 persones que en els 3 anys que porta la xct fent crides a l’estalvi ètic, ens han deixat, segons necessitats del moment, fins a un total de 69.000€ ( en els moments de màxima necessitat) , passant per els 33.600€ obtinguts de l’ultima crida. El total aconseguit amb les diverses operacions fetes des del 2009 es de 217.600€, gestionats amb aquests tipus de contracte.

Moltes gràcies a tots/es per el suport donat i esperem poder seguir treballant i compartint aquesta eina financera, apostant per noves i innovadores vies d’autogestió financera que facilitin la tasca diària de les ECT.

En parlarem de tot això i més a la VII Reunió XCT.Més, sobre...: finansament
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies