Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Ajudeu-nos a impulsar la custòdia del territori a la Nova Política Agrària Comuna (PAC)

Dimecres 1 Febrer 2012 - 10:45

Aneu al fòrum R_PAC que hem creat al campus xct i col·laboreu directament al procés de reforma de la PAC a Catalunya. Necessitem la vostra ajuda per fomentar una nova PAC verda, compromesa amb el medi ambient i la custòdia del territori!

La Comissió Europea va presentar el passat dia 12 d’octubre la seva proposta de reforma de la PAC per al període 2014-2020. Orientada amb força cap al reverdiment, aquesta reforma ens afecta tots i proposa oportunitats innovadores per a una agricultura compromesa amb la conservació del medi ambient. Tots ens hi juguem molt.

Des de la xct, volem treballar en la promoció d’una reforma que doni més pes al foment de la biodiversitat, la promoció de la custodia del territori i la sostenibilitat de l'agricultura. Però per fer-ho, necessitem la vostra ajuda.


Que podeu fer, doncs? Només cal que aneu al fòrum R_PAC / Reforma de la PAC que hem creat al campus xct.

- A més de varis documents d’informació sobre la reforma de la PAC, posem a la vostra disposició l’esborrany 0 del posicionament global de la xct sobre la reforma de la PAC.
Atès que la xct és membre de la Comissió de Seguiment de la reforma de la PAC creada pel Departament d'Agricultura (DAARMN), té una incidència directe sobre el procés de reforme, i les seves aportacions podrien tenir una influència determinant sobre la nova PAC.
Es molt important, doncs, que col·laboreu a l’elaboració d’aquest document de posicionament global, fent-hi tots els comentaris i aportacions que creieu oportunes.

- D’altra banda, hem elaborat varis documents d’orientacions i guies per tal de facilitar la vostra participació al grup de treball virtual ePAC creat pel DAARMN.
Obert a tots, aquest grup vol recolzar les opinions de la societat catalana sobre la reforma de la PAC. Creiem que és una eina molt bona per fomentar la visibilitat del nostre sector i ens podria ajudar a tenir una incidència més gran sobre el procés de reforma.
Per tant, us encoratgem a anar a la plataforma del Departament d’Agricultura i fer-hi aportacions directes.

Creiem que hem d’aprofitar de l’ocasió que ens ofereix el Govern de Catalunya i col·laborar tots activament en la reforma de la PAC.
Animeu-vos i participeu-hi! Tots ens hi juguem molt !

PD: si teniu dubtes o problemes sobre com accedir al Campus xct, o no sou membre i voleu un accés temporal al fòrum, contacteu amb la xct (asubirana@custodiaterritori.org).
Més, sobre...: unió europea , PAC , PDR , agricultura , DAAMN
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies