Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Projecte Gobernanza, nuevas fórmulas para el medio rural

Dijous 12 Gener 2012 - 12:11

En destaca l'elaboració de l’informe "Prospectiva de futuro de la custodia del territorio en el contexto de la gobernanza territorial".

El Minsiterio de Medio Ambiente Rural y Marino ha desenvolupat un estudi sobre Gobernanza Territorial al medi rural, que ha inclòs la custòdia del territori, i altres figures com els contractes territorials.

En el marc del projecte es va realitzar les Jornades Internacionals sobre “La  Gobernanza del Territorio y Gestión Adaptativa ante el Cambio Global”, on es va ressaltar el valor de la custòdia del territori com una eina eficaç de conservació i desenvolupament rural.

L’estudi també ha inclòs altres accions on la custòdia del territori hi ha estat present, com per exemple, l’elaboració d’una cartografia dels acords de custòdia i contractes territorials a l’Estat Espanyol, i  l’elaboració de l’informe Prospectiva de futuro de la custodia del territorio en el contexto de la gobernanza territorial.

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies