Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Noves incorporacions a la xct

Dijous 12 Gener 2012 - 11:13Us presentem les persones que hem incorporat aquest gener!
Aida Queralt. Llicenciada en Ciències Ambientals el 2006 a la UB. La meva experiència professional ha estat vinculada fins ara al món de la consultoria ambiental on he desenvolupat una gran varietat de projectes vinculats principalment a la gestió i protecció dels ecosistemes aquàtics. Crec en la importància de la bona comunicació en la difusió dels missatges ambientals i la divulgació dels projectes. Sóc una enamorada de la meva terra i espero des de la XCT seguir treballant per cuidar-la i promoure’n la seva conservació. M’incorporo a la XCT per treballar en el marc del projecte Landlife i en particular per coordinar la Setmana Europea de la Custòdia del Territori. Aprofito el missatge per animar-vos a tots i totes a participar-hi activament!

Pilar Rodríguez. Sóc llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per l’UAB (2001). Tinc un postgrau en Comunicació i Estratègia Política (ICPSS) i estic cursant un Doctorat en Relacions Internacionals i Integració Europea (UAB).
Tinc experiència en la preparació i gestió de projectes d’àmbit autonòmic, estatal i especialment europeu (Progress, COST, Life Long Learning, MED, ENPI). També he treballat com a consultora en àmbits de qualitat (EFQM, seguiment i definició d’indicadors) i en temes d’organització i processos per a l’administració pública i entitats privades. Tinc varies publicacions relacionades amb els fons europeus (INTERREG) i  la cooperació territorial com a mecanisme d’integració d’Europeu.

Lauriane Chalard. Després de tres mesos de voluntariat/col·laboració a l’estiu, torno a la xct per unes pràctiques de sis mesos de final de carrera. Estudiant de Màster de Ciències Polítiques sobre la Unió Europea, treballaré fins al juliol en promoure el reconeixement institucional de la custòdia del territori i en reforçar la presència política de la xct als nivells local, estatal i internacional. Entre d’altres, aniré participant en la posada en marxa del Pla de Treball de Legislatura 2011-2014 entre la Direcció General de Polítiques Ambientals i la xct, en  la consolidació del Foro Estatal de Custodia de Territorio, i en el procés de reforma de la Política Agrària Comuna (PAC).

Alba Iglesias. Sóc a la xarxa des de novembre com a voluntària i estudiant en pràctiques de la UVic, finalitzo els meus estudis universitaris en Ciències Ambientals al febrer. Sóc una apassionada de la natura i el medi ambient i des de la xct tinc la possibilitat de col·laborar en la seva protecció i conservació. Com a treball final de carrera, vaig dur a terme una Integració Paisatgística de les vinyes de Raimat. Em vaig incorporar en la xct per col·laborar en les àrees d'iniciatives i comunicació, ho faré fins al mes l'abril.


Més, sobre...: xct , custodia del territori , presentacio
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies