Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Convocats els ajuts a Projectes pilot d'R+D en conservació i custòdia agrària

Dijous 1 Desembre 2011 - 13:23


El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural ha convocat els ajuts per a la realització de projectes pilot per al desenvolupament de noves tecnologies, productes i processos per fer front al canvi climàtic i donar suport a les energies renovables, la gestió de l'aigua i la biodiversitat, per ORDRE AAM/304/2011, de 28 d'octubre (DOGC núm. 6005 - 15/11/2011).

Aquests ajuts pretenen finançar projectes pilot innovadors destinats a:

- Mitigar dels efectes del canvi climàtic.
- Donar suport al desenvolupament d'energies renovables.
- Millorar la gestió de l'aigua.
- Conservar la biodiversitat agrària cultivada.

Termini de sol·licitud: del 16 de novembre al 15 de desembre de 2011, ambdós inclosos.

A qui va dirigit: A les empreses agràries (inclosos petits agricultors autònoms), agroalimentàries i forestals, les seves agrupacions i/o associacions i/o cooperatives i les comunitats de regants en col·laboració amb els instituts de recerca i/o universitats, que impliquin innovació. En el cas d'empreses agroalimentàries i forestals, cal que estiguin inscrites en el Registre d'Indústries agràries i alimentàries de Catalunya (RIAAC).

L’import: l’ajut no pot ser superior al 60% dels costos subvencionables ni ser superior a 30.000,00 euros en el supòsit que l’entitat beneficiària sigui una única empresa, cooperativa o comunitat de regants, a 50.000,00 euros en el supòsit que les empreses, cooperatives o comunitats de regants beneficiàries siguin l’agrupació/associació de dos a cinc, i a 80.000,00 euros en el supòsit que les empreses, cooperatives o comunitats de regants  beneficiàries siguin l’agrupació/associació de més de cinc.

Per més informació clicar:
http://www.gencat.cat/eadop/imatges/6005/11300012.pdf

Més, sobre...: xct , finansament
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies