Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

El 3r Pla Director #xct2016 és obert a aportacions

Dijous 1 Setembre 2011 - 09:43

Durant l'estiu el 3r Pla Director #xct2016 no ha fet vacances!

Fins al 12 de setembre hi ha un període d'aportacions lliures al pla, al qual tots els membres de la xct esteu convidats a intervenir.Podeu fer les vostres aportacions a través del Campus xct a l'espai "Obert per vacances", o bé directament en un document google docs, que trobareu en el següent enllaç.

Podeu intervenir en qualsevol part del document i podeu indicar les vostres aportacions, posant les vostres inicials i de l'entitat al principi de cada aportació. Tingueu present que es tracta d'un document en procés d'elaboració i que cap redactat es donarà per definitiu fins al final de tot el procés d'elaboració del nou Pla.

Aquest moment és clau ja que és quan definim l’estratègia no només de la xct com a organització, sinó de tots els que fem xarxa per la custòdia del territori. Hem de continuar fent camí, i per això cal marcar-nos uns bons objectius, pensar en tot allò que volem ser i aconseguir durant els propers anys, i com ho farem. Per aquest motiu estem elaborant aquest pla de manera participada, perquè ha de ser un pla elaborat per a tots i per a tothom. És l'hora doncs de fer bullir l’olla entre tots per tal que aquest 3r Pla Director recollir el màxim les necessitats i aspiracions de la custòdia del territori, i poder acomplir-les en els propers anys.

Recordeu que podeu seguir el procés del Pla a través del twitter @XCTcat i l'etiqueta #xct2016 . I a través del campus xct.

Esperem propostes ben refrescants per al nou Pla Director!
Més, sobre...: pla director , estratègic , xct
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies