Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Oberta la 6a convocatòria del Programa de Reforçament de les Entitats de Custòdia

Dijous 1 Setembre 2011 - 10:22

Un any més hem obert la convocatòria, i ja en són 6, del Programa pel Reforçament de les entitats de custòdia, en el marc de l'Estratègia de Reforçament de les Entitats de Custòdia (ERxct). La convocatòria està oberta  fins el proper 16 de setembre.

Sol·licitant alguna de les linies d'aquest programa s'entra a formar part del procés de l'Estratègia de reforçament de les entitats de custòdia (ERxct) o bé, per aquelles entitats que ja s'estan reforçant,  ampliar o demanar línies d'ajudes diferents. L’ERxct és un procés al llarg del temps, no una tasca puntual, que requereix l’esforç d’aplicar-la en el dia a dia de l’entitat per tal que sigui realment efectiva. A canvi, però, l'entitat té a l'abast eines per a millorar la seva organització, gestió i per tant augmentar la seva capacitat d'acció.

Enguany s'ofereixen les següents línies d'ajuts:

A) Caixa d'Eines per a la custòdia. Un recull de recursos per a l'activitat diaria de les entitats de custòdia.

B) Visites de diagnosi a les entitats de custòdia del territori. Voleu saber en quin moment es troba la vostra entitat? Quins objectius es pot marcar per a la seva capacitació i millora? Amb la visita obtindreu una radiografia de la vostra entitat i idees de millora pel futur.

C) Programa d’aplicació de la Guia preliminar de bones pràctiques a entitats de custòdia. Aquesta nova guia és la base per al treball en capacitació de les entitats de custòdia  i defineix els criteris de bones pràctiques de les entitats de custòdia del territori catalanes per tal d'assegurar la qualitat en els seus projectes de custòdia. .Recordeu que en la propera 5a diada de tècniques hi ha un taller dedicat a aquesta temàtica. Us podeu descarregar la guia en el següent enllaç:
http://www.xct.cat/mm/file/cdr/do_xct_19_guia_prel_bones_practiques_def.pdf

La documentació a presentar és simple d'omplenar. Trobareu les Bases i formularis de la sol·lictud seguint el següent enllaç. Les entitats que varen ser adjudicatàries d'ajudes a les convocatòries anteriors poden demanar ajudes novament sempre sota les condicions especificades a les bases.

Les entitats de custòdia que no siguin membres de la xct en el moment de publicar-se aquesta convocatòria hauran de presentar la seva sol·licitud d’alta com a membres el dia 9 de setembre de 2010, a les 14 hores. Les sol·licituds d’alta com a nou membre caldrà enviar-les per correu electrònic a: mcamps@custodiaterritori.org (segons el model de la xct, descarregable des del web), però és necessari enviar també la sol•licitud en paper signada amb aquesta data.

Per a més infomació podeu posar-vos en contacte amb Montse Masó a mmaso@custodiaterritori.org , o bé al 93 886 61 35.

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies