Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Memòria d'activitats i resultats xct 2010

Dijous 2 Juny 2011 - 11:48

Alguns dels projectes destacats són: Montesquiu +10, Setmana de la Biodiversitat, i el Premi Corresponsables al Programa Empreses d'acord amb la terra
     

Divendres passat, i en el marc de l'assemblea de la xct 2011, es va presentar la memòria d'activitats i resultats 2010 de la xct,. Enguany, i com a novetat, s'ha editat en format digital amb l'objectiu de fer-la més atractiva i de fer-ne la distribució online, contribuint així a la l'estalvi d'ús de paper.

En la memòria xct 2010 hi trobareu un recull de les principals activitats i resultats de la xct per l’any 2010. Ha estat un any de celebracions per la xct i la custòdia del territori a casa nostra.

Més enllà d’incerteses econòmiques i polítiques, l’any 2010 ha estat l’any en que hem commemorat els 10 anys de la declaració de Montesquiu impulsada l’any 2000.

L’any 2010 també hem celebrat l’any internacional de la Biodiversitat, promogut per les Nacions Unides, i malgrat no haver acomplert el repte de reduir la pèrdua de biodiversitat a escala planetària, la societat catalana va mostrar el seu compromís amb la participació de més de 10.000 persones en la Setmana de la Biodiversitat a Catalunya, i 4a Setmana i+ de la Custòdia del Territori, organitzada per el Departament de Medi Ambient i Habitatge i coordinada per la xct.

Aquest 2010 també ha estat l’any en que el Programa Empreses d’acord amb la terra de la xct ha rebut el reconeixement dels I Premis Corresponsables de Responsabilitat Social i Sostenibilitat, destacant el seu caràcter innovador i generador d’espais de trobada entre les empreses i les entitats de custòdia.

A més d’aquestes celebracions, al llarg d’aquesta memòria us presentem les activitats més destacades que la xct ha desenvolupat durant el 2010.
 
Consulta ja la memòria 2010!


Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies