Titols i resum a tot arreu
Amb motiu de la publicació de la Llei 25/2015, de 30 de juliol, del voluntariat i de foment de l’associacionisme, la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària té prevista la programació d’una sèrie de jornades arreu de Catalunya per explicar-la i difondre’n el contingut, especialment a les entitats i als ens locals. 
Data: 10/12/2015
Localització: Barcelona
Contacte: Generalitat de Catalunya
Més info...: Pàgina web de l'esdeveniment
La primera d’aquestes jornades és la que es celebrarà al Palau Centelles, de Barcelona, situat a la Baixada de Sant Miquel, número  8. Serà el proper 10 de desembre i s’emmarca en la celebració del Dia Internacional del Voluntariat. 

Properament també es programaran jornades a les demarcacions de Tarragona, Terres de l’Ebre, Girona i Lleida.

S’ha considerat important realitzar en dues sessions la presentació de la Llei, una especialment dirigida als ens locals i l’altra dirigida principalment a les entitats, per la qual cosa cal tenir present els horaris diferents en funció dels participants als qui s’adreça.

La jornada, amb una durada de dues hores, seguirà l’esquema següent:

1. Salutació i benvinguda als assistents.
2. Presentació de la Llei a càrrec de personal de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària.
3. Torn obert de preguntes.

INSCRIPCIONS PER A ENS LOCALS (Ajuntaments, Consells Comarcals i Diputacions):

Per a ens locals l’horari de la jornada serà el dia 10 de desembre de 12h a 14h. Aquelles persones que desitgin assistir-hi han d’emplenar el formulari d’inscripció mitjançant aquest enllaç: Formulari ens locals.

INSCRIPCIONS PER A ENTITATS:

Per a les entitats, l’horari de la jornada serà el dia 10 de desembre de 17h a 19h. Aquelles persones que desitgin assistir-hi han d’emplenar el formulari d’inscripció mitjançant aquest enllaç: Formulari entitats.

En ambdós casos l’aforament és limitat i cal formalitzar la inscripció mitjançant el formulari. Es confirmarà la plaça.

Activitats previstes