Titols i resum a tot arreu
Des de la Universitat de Lleida (Centre de Formació Contínua) i La Sabina (Associació per la Salvaguarda de la Biodiversitat i la Natura), amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, hen dissenyat el primer Curs d'Especialista Universitari en Turisme de Fauna que s'impartirà entre l'octubre'15 i el maig'16. El curs neix amb el convenciment que el turisme de fauna -l'ecoturisme en general- permet valoritzar la natura. Té com a destinació àrees rurals sovint lluny dels circuits tradicionals, promou la conservació dels espais naturals i les espècies i respecta l’entorn on es desenvolupa. És un turisme responsable i de qualitat, molt especialitzat i que precisa d'uns coneixements particulars sobre els costums dels animals salvatges i els costums dels que volen veure i fotografiar aquests animals. 

El curs està estructurat en tres mòduls (més un projecte final), que es poden cursar conjuntament o per separat com a Cursos de Curta Durada: Està pensat perquè en puguin treure profit gestors d'establiments turístics, estudiants i llicenciats universitaris (suposa 15 crèdits europeus o ECTS), guies turístics, tècnics de les administracions, cicles formatius de les famílies agrària i d'hoteleria i turisme, ornitòlegs i naturalistes en general, gestors d'infraestructures per fotografiar fauna, fotògrafs de natura .... El curs vol ser rigorós i eminentment pràctic. El professorat prové tant del món acadèmic com de professionals amb experiències d'èxit en aquest camp.

Per a més informació o per a qualsevol aclariment, podeu consultar el web del curs (http://www.ice.udl.cat/fc/curso/1089), escriure a jordibas@gmail.com o trucar al 973 40 20 45
La matrícula està limitada a 20 alumnes. Cas que es demandin més places que les oferides, els alumnes seran admesos segons l'ordre de pre-inscripció. La pre-inscripció ja és oberta al web del curs. 

El curs compta amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, de la Societat Catalana de Fotògrafs de Natura (ICHN) i de Castells de Lleida.
 
Data: 05/10/2015
Localització: Universitat de Lleida
Contacte: La Sabina
Telèfon: 973 40 20 25
Cost: 260€/mòdul
Més info...: Pàgina web de l'esdeveniment
Més, sobre...: formacio , universitat , curs , turisme , fauna , ecoturisme

Activitats previstes