Titols i resum a tot arreu
Vols ser guia de natura? Vols millorar les teves qualitats per fer activitats al camp? Ara en téns l'oportunitat!

El curs donarà els fonaments tant teòrics com pràctics necessaris per dur a terme activitats de guiatge en entorns naturals, tant des del punt de vista del guiatge naturalista i ecoturístic, com per activitats diverses que tenen lloc a la natura centrades en les eines i tècniques d’interpretació del patrimoni natural.

Els participants aprendran diferents tipus d’eines i tècniques relacionades amb la professió del guia de natura, la preparació i execució dels guiatges, la comunicació i la interpretació del patrimoni natural, l’aprofitament dels recursos naturals i l’avaluació de les seves activitats.

Donarà una mirada holística a la professió de guia de natura per diferenciar-la d’altres tipus de guiatge i de professions relacionades en l’àmbit del turisme o del medi ambient.

Està orientat en aprendre l’art del guiatge i la interpretació en un entorn natural i aprofundirà en els aspectes més rellevants que s’han de tenir en compte des del disseny fins a l’execució de diferents tipus d’activitats.

El curs serà en format intensiu, repartit en dos paquets de tres dies de durada cadascun, amb un total de 6 dies: 48 hores.
 
Dates: 18, 19 i 20 de setembre i 2, 3 i 4 d’octubre
Durada: sessions de 9:00 a 13:00 / 15:00 a 19:00
Lloc: Casal de Pau. Arbúcies.

Preu: 450€ / curs (Persones en actiu: subvencionable per la Fundació Tripartita) (Persones en sitruació d’atur: 25% de descompte sobre el preu del curs)

Certificació de Naturalwalks: Certificació segons el projecte Europeu HeriQ, de guies intèrprets segons l’organització alemanya Bildungswerk Interpretation.
Data: 18/07/2015
Localització: Arbúcies
Contacte: Naturalwalks
Cost: A consultar
Més info...: Pàgina web de l'esdeveniment
Més, sobre...: curs , guies de natura , naturalwalks

Activitats previstes