Titols i resum a tot arreu
Després de l’èxit de les dues primeres edicions, l’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera (EUTDH) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) inicia el proper mes d’abril la tercera edició dels cursos d’especialització en ecoturisme i turisme de natura.

Es tracta de dos cursos d’especialització de 100 hores de docència presencial i 50 hores de pràctiques en empreses o institucions, on els participants aprendran els continguts teòrics i pràctics per poder: 1) crear productes i / o empreses ecoturístiques, o bé 2) especialitzar-se en el guiatge de natura.

Els cursos van adreçats a aquelles persones amb experiència en el sector i que volen millorar la seva formació i a aquelles persones emprenedores amb especial interès en aquests àmbits. Estan enfocats per ser eminentment pràctics (s’oferiran pràctiques opcionals en empreses i institucions) i comptaran amb la presència de professors molt experimentats, informació rellevant i actualitzada i un entorn orientat a la interacció amb empreses, administració i professionals del sector.

Més informació i inscripcions a:
http://www.eutdh.cat/articles-mostra-4412-cat-cursos_despecialitzacio_en_ecoturisme_3a_edicio_.htm
Data: 02/04/2014
Localització: EUTDH - Universitat Autònoma de Barcelona
Contacte: Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera (EUTDH) de la UAB
Telèfon: 93 592 97 10
Cost: Consultar imports matriculació
Més info...: Pàgina web de l'esdeveniment

Activitats previstes