Titols i resum a tot arreu
El proper dissabte 29 de març tindrà lloc la jornada La conservació del patrimoni natural de Catalunya: problemàtica, anàlisi i oportunitats. L’objectiu és aprofundir en l’impacte de la retallada de recursos humans i econòmics en les tasques de conservació del patrimoni natural. Aquesta jornada és promoguda per entitats de l’àmbit científic, professional, conservacionista i ecologista de Catalunya.

Es tractaran àmbits clau vinculats al patrimoni natural, com els ecosistemes més rellevants, els espais naturals protegits, la fauna i flora en risc d’extinció o el patrimoni geològic. Un dels objectius és plantejar possibles mesures i oportunitats que ajudin a revertir la situació actual, i elaborar un document amb les propostes que es debatin durant la jornada.

Durant la jornada també es presentarà la “Declaració a favor del patrimoni natural de Catalunya”, que serà oberta a adhesions d’aquelles organitzacions i persones que creguin oportú.

L’horari de la jornada és de 10 a 19.45 hores, i es realitzarà a l’Institut d’Estudis Catalans (C/del Carme, 47  Barcelona). L’assistència és gratuïta, però cal inscripció prèvia. Des de la xct us animem a participar en el debat aportant els vostres coneixements i experiències.

Podeu consultar el programa o bé confirmar la vostra assistència a ichn@iec.cat / 93 324 85 82.
Data: 29/03/2014
Hora: 10 : 00
Duració: 1 Dies 
Localització: Institut Estudis Catalans
Contacte: ichn@iec.cat
Telèfon: 93 324 85 82
Cost: Gratuïta. Inscripció prèvia a ichn@iec.cat / 93 324 85 82.
Més info...: Pàgina web de l'esdeveniment
Més, sobre...: patrimoni natural , jornada , declaració

Activitats previstes