Titols i resum a tot arreu
Greenweekend és ideal per a emprenedors verds que volen iniciar el seu negoci i per a professionals i autònoms en la recerca de nous models de negoci . Una manera perfecta de fer contactes i conèixer altres persones amb similars inquietuds i il·lusions, treballant i col·laborant junts durant tot un cap de setmana. Una bona ocasió per a persones amb esperit emprenedor que tinguin idees o busquin inspiració.

Divendres a partir de les 16h es presentaran les idees, es votaran i es formaran els equips de treball. De dissabte a diumenge al migdia els participants desenvoluparan les idees amb l'ajuda de mentors i amb diverses xerrades de formació. Diumenge a les 17h arriba el gran moment: es presenten les idees finalistes i el jurat decideix els guanyadors, que rebran premis per seguir llançant els seus projectes.

A més els emprenedors podran finançar els seus projectes, Greenweekend comptarà amb una plataforma de crowdfunding (finançament col·lectiu) perquè puguin validar amb clients i inversors reals les seves idees de negoci .

Per a més informació consulteu la web del projecte.
Data: 14/02/2014
Duració: 2 Dies 
Localització: Barcelona
Contacte: Incubaeco
Més info...: Pàgina web de l'esdeveniment

Activitats previstes