array(3) { ["address"]=> string(0) "" ["latitude"]=> string(0) "" ["longitude"]=> string(0) "" } Esdeveniments :: Agenda :: Seminario de Custodia del Territorio
Titols i resum a tot arreu
Seminari de custòdia del territori, organitzat en el marc del projecte Segura Riverlink, co-finançat pel programa Life+ de la Unió Europea.

En aquestes jornades s'analitzaran algunes de les iniciatives més destacades a Espanya, com les realitzades per la Fundació Limne, en el marc del Projecte Rios. Un altre dels acords que millor el representen és l'establert entre la Fundació Tormes i la Confederació Hidrogràfica del Duero per a la gestió de diverses basses a la zona d'afecció d'aquest riu. També es coneixeran la majoria de les iniciatives ja existents a la Regió de Múrcia.

Destinataris: Agricultors, propietaris, associacions, organitzacions sense ànim de lucre, usuaris del riu, comunitats de regants, personal de les diferents administracions, entitats socials i persones interessades en la conservació del medi ambient i el voluntariat ambiental.

Inscripció gratuïta.
Per a més informació consulteu la web del projecte i el Programa de la Jornada.


Data: 07/02/2014
Localització: Santomera (Murcia)
Contacte: Segura Riverlink
Cost: Gratuït

Activitats previstes
No hi ha actes en perspectiva