Titols i resum a tot arreu
La 1a Trobada de Propietaris de Custòdia del Territori serà el proper dissabte 16 de novembre a la finca La Font de Lluçà.

Animem a totes les entitats que vingueu acompanyades de propietaris i/o gestors de finques amb qui ja treballeu o voleu col·laborar (animeu-los a venir juntament amb vosaltres!).

La trobada serà una bona ocasió per resoldre possibles dubtes que tinguin sobre què és la custòdia i com els pot ajudar. A la vegada, serà un punt de trobada per intercanviar experiències amb altres propietaris, comentar dubtes amb entitats i crear noves sinèrgies. Durant la trobada varis propietaris que ja tenen acords de custòdia explicaran la seva experiència, es crearan taules temàtiques d'intercanvi d'experiències i es visitarà la finca La Font, on té lloc la trobada. La trobada finalitzarà amb un dinar gratuït per a tothom amb productes del mercat de custòdia i de la finca visitada.

Recomanem que us descarregueu el programa de la trobada i el feu arribar a tots els propietaris/gestors que creieu oportú.

Per participar és necessari confirmar assistència a través del formulari online d'inscripció:
http://www.xct.cat/ca/Formularis_CRM/formulari_trobada_propietaris_2013.html

Data: 16/11/2013
Hora: 09 : 30
Localització: Finca la Font, Lluçà
Contacte: Xarxa de Custòdia del Territori
Telèfon: 938866135
Cost: Gratuït, cal inscripció prèvia a través del formulari online

Activitats previstes
No hi ha actes en perspectiva