Titols i resum a tot arreu
En el marc del Projecte Interreg IVC, Green Infrastructure Network.

4 de desembre de 2012 - De 9.30 a 13.30 h
Diputació de Barcelona
Sala d’Actes de l’Edifici del Vagó
Carrer Urgell, 187. 08036 Barcelona

Presentació del Projecte Interreg IVC GreenInfraNet
A tot Europa afrontem el repte creixent de garantir que els espais lliures segueixin proporcionant un gran nombre de beneficis i serveis ambientals a la societat.

L’enfocament des de la Unió Europea és l’anomenada Infraestructura Verda, que pretén harmonitzar la conservació de la biodiversitat amb altres tipus d’usos del sòl. La Xarxa d’Infraestructura Verda (GreenInfraNet) és una associació de 12 regions d’Europa, entre les quals es troba la província de Barcelona. Els socis col·laboren per promoure el desenvolupament i la implementació de la infraestructura verda a través de l’intercanvi d’experiències i coneixements. El projecte de tres anys es va posar en marxa l'abril de 2012 i és cofinançat pel Programa Europeu Interreg IVC.

En el marc d’aquest projecte es desenvolupen diversos actes durant els dies 3, 4 i 5 de desembre a Barcelona, entre els quals hi ha la Jornada sobre Infraestructura Verda, oberta al públic, que tindrà lloc el dia 4 de desembre a partir de les 9.30 h a la Sala d’Actes del Vagó, Diputació de Barcelona (Carrer Urgell, 187. 08036 Barcelona).

Per a més informació i inscripcions consulteu el Programa de la Jornada.

Data: 04/12/2012
Hora: 09 : 00
Localització: Barcelona
Contacte: Diputació de Barcelona
Telèfon: 934022896
Cost: Gratuït. Cal inscripció prèvia
Més info...: Pàgina web de l'esdeveniment

Activitats previstes