Titols i resum a tot arreu
Neix el projecte tàndem: un punt de trobada entre el món empresarial i les entitats del tercer sector ambiental, l’objectiu del qual és afavorir el coneixement i les col·laboracions entre ambdues parts.

El proper 16 de novembre tindrà lloc el Marketplace ambiental: un espai de trobada i de treball per intercanviar contactes, idees, projectes, i establir col·laboracions entre els dos sectors. Totes les activitats es desenvoluparan durant el matí. Aquesta jornada esdevindrà un centre de networking ambiental on empreses i entitats sense ànim de lucre compartiran espai, coneixement i hores de treball per donar a conèixer iniciatives i projectes ambientals.

El Marketplace ofereix diversitat d’espais perquè el visitant es relacioni, faci nous contactes i trobi noves oportunitats de col·laboració.

- FIRA: zona d’exposició de les entitats/empreses participants, on es podrà exposar seguint les instruccions de la fitxa adjunta, dos projectes dintre dels diferents sectors: Educació ambiental, Conservació i defensa de la natura, Custòdia del territori  i/o Àmbit urbà i serveis ambientals.
- ÀGORA: àrea de difusió de projectes, on es podran explicar durant un temps limitat i de forma programada, els projectes de l’entitat que necessitin recursos.
- QUIOSC: espai on les entitats podrem exposar diferents materials, ja siguin de consulta o de difusió de les nostres activitats.

PROGRAMA

9.30 H: REGISTRE DELS PARTICIPANTS

10.00 H: BENVINGUDA
HBLE. SR. LLUÍS RECODER | Conseller de Territori i Sostenibilitat
SR. XAVIER LÓPEZ | Director general d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom
Representant d’UNNIM-Grup BBVA


10.10 H: PONÈNCIA INAUGURAL
SR. JOSEP SANTACREU | Conseller delegat de DKV Assegurances

10.30 H: PRESENTACIÓ DEL PROJECTE TÀNDEM
SRA. MARTA SUBIRÀ | Directora General de Polítiques Ambientals
SR. MARTÍ PUIG | President del Club EMAS


10.45 H: ALGUNS PROJECTES DE COL·LABORACIÓ REEIXITS

11.20 H: INICI DE L’ESPAI FIRA I WORK CAFÈ

12.00 H: INICI DE L’ÀGORA

14.30 H: TANCAMENT DE LA JORNADA

Data: 16/11/2012
Localització: Barcelona - Jardí Botànic
Contacte: Tàndem
Cost: Gratuït. Cal inscripció prèvia
Més info...: Pàgina web de l'esdeveniment
Més, sobre...: xct , empreses , entitat , rse , marketplace

Activitats previstes