Titols i resum a tot arreu
El proper dijous 8 de novembre, de 9.30h a 14.00h farem un taller pràctic sobre les aliances entre entitats de custòdia dins la Xarxa de Custòdia del Territori. Aquesta activitat té un caràcter totalment pràctic, després de la presentació i el taller realitzats a la VII Reunió de la XCT i a la VI diada de tècniques. El taller serà conduit per Frederic Cusí i Marc Botella, que enguany assessoren la xct. I es realitzarà a Torre Jussana (a confirmar).

L'objectiu principal del taller és identificar les llavors de possibles aliances entre les entitats de custòdia, i a partir d’aquí, facilitar processos perque puguin arribar a  terme.

Aquest és un taller estratègic per a totes les entitats de la XCT i ha de servir per optimitzar els recursos, augmentar en eficiència, i en definitiva garantir la viabilitat de la custòdia del territori. No pretenem proposar o imposar temes per a treballar, sinó partir del que les entitats proposeu, mitjançant l'enquesta i des de la XCT facilitarem el marc per a desenvolupar-les.

Un cop finalitzat el taller i amb els seus resultats, estudiarem com donar continuïtat, i suport per acompanyar els processos d'aliança que en puguin sorgir, de cara el 2013.
Aquesta activitat està vinculada a l’acció XI3. Programa d'aliances entre entitats de custòdia del territori, del 3r Pla Director de la XCT.

Les entitats interessades, i membres de la XCT, contacteu amb Montse Masó a través de mmaso@custodiaterritori.org, abans del 26 d'octubre, i retorneu el següent qüestionari omplert.
Data: 08/11/2012
Hora: 09 : 30
Duració: 4 Hores 30 Minuts 
Localització: Torre Jussana
Contacte: Montse Masó
Telèfon: 93 886 61 35

Activitats previstes