Titols i resum a tot arreu
L'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera (EUTDH) de la Universitat Autònoma de Barcelona comença aquest novembre dos cursos d'especialització en ecoturisme / turisme de natura:

- Creació i gestió de productes i empreses ecoturístiques
- La professió de guia de natura


Aquests cursos han estat dissenyats amb l'objectiu principal de formar professionals que volen crear productes i / o empreses ecoturístiques o volen dedicar-se al guiatge de natura. Els cursos també van dirigits a aquelles persones que ja s'hi dediquen però volen millorar la seva formació i garantir una millor projecció professional. Es tracta de dos àmbits que presenten un gran potencial de creixement tant en el context nacional com en l'internacional. Estan enfocats per ser eminentment pràctics (s'oferiran pràctiques opcionals en empreses i institucions) i comptaran amb la presència de professors molt experimentats, informació rellevant i actualitzada i un entorn, activitats i jornades orientades a la interacció amb empreses, administració i professionals del sector.

Són cursos que han estat creats per donar resposta a una necessitat cada vegada més evident en el mercat turístic. La demanda creixent de productes ecoturístics implica, efectivament, la necessitat de disposar d'empreses i professionals tant del sector públic com del privat suficientment formats per afrontar el repte d'oferir productes i serveis d'alta qualitat i amb garanties d'èxit.

En aquest sentit, aquests cursos pretenen omplir el buit existent fins el moment en la formació acadèmica en aquest sector. En el camp del guiatge de natura, aquesta és una formació pionera tant a l'Estat espanyol com a la resta d'Europa.

Més informació i inscripcionshttp://eutdh.cat/articles-mostra-4412-cat-cursos_despecialitzacio_en_ecoturisme.htm
Data: 30/09/2012
Localització: Universitat Autònoma de Barcelona
Cost: consultar a la pàgina web
Més info...: Pàgina web de l'esdeveniment
Més, sobre...: ecoturisme , turisme de natura , turisme , guia

Activitats previstes