Titols i resum a tot arreu
El Global Eco Forum és una trobada internacional sobre sostenibilitat que promou el diàleg, la reflexió i la interacció entre els diferents grups d'interès - multistakeholder de les nostres societats i, per la seva naturalesa global, és una cita imprescindible per als líders d'opinió i actors del canvi cap a la sostenibilitat a la regió Euromediterrània.

Aquesta cinquena edició del Global Eco Forum s'emmarca en un context de consolidació de les persistents crisis, ambientals, socials i econòmiques. L'estat del planeta, analitzat exhaustivament en el recent simposi “Planet Under Pressure” s'acosta perillosament cap a un punt d'inflexió (tipping point) desconegut. Les protestes socials al voltant del món segueixen exigint a crits noves maneres de participar i decidir. A pesar de les enormes ajudes, el sistema econòmic no aconsegueix sortir del seu estat estructural de debilitat i inestabilitat permanent.

En aquest context la regió mediterrània apareix com un reflex, a petita escala, de les oportunitats i reptes de la sostenibilitat global. Té el potencial humà, cultural i històric per a ser un àrea de prosperitat i pau sostenible. Però també sofreix dramàticament l'impacte del canvi climàtic i viu cada dia tensions creixents d'accés als escassos i valuosos recursos naturals vitals per al desenvolupament humà.

El Global Eco Forum 2012 segueix explorant i reflexionant sobre aquests desafiaments i intenta imaginar solucions radicalment innovadores basades en la col·laboració i aliances entre els diferents sectors de la societat: tercer sector, científics i acadèmics, món empresarial i governs públics.

El Global Ecoforum és organitzat per Eco-union.

Consulteu el programa preliminar i les tarifes de les inscripcions.


Data: 25/10/2012
Duració: 2 Dies 
Localització: Barcelona
Contacte: Eco-union
Telèfon: 935535840
Cost: Consulteu les tarifes
Més info...: Pàgina web de l'esdeveniment
Més, sobre...: xct , global ecoforum , ecounion , internacional

Activitats previstes