Titols i resum a tot arreu

El curs que s'ofereix, denominat Conservar cultivant, es dur a terme en el marc de la Universitat Internacional de Menorca Illa del Rei.

Objectius del curs: Apropar les estratègies de conservació a l'aprofitament sostenible dels recursos. Donar a conèixer les potencialitats de la custòdia del territori. Divulgar experiències de custòdia aplicada a l’àmbit agrari. Descobrir programes de conservació lligats a la iniciativa privada.

Contingut/Programa: El programa previst incorpora les claus d'aquesta estratègia de conservació, en la qual Menorca ha estat una zona pionera. Es veuran també veus d'altres indrets que treballen en la mateixa línia i es comptarà amb un seguit de sessions pràctiques on poder conèixer l’illa, els seus valors naturals i la seva intrínseca relació amb una gestió agrària responsable.

Lloc: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa (GOB)  - Menorca
Dates i horari: 20, 21 i 22 de setembre de 2012
Idioma: Castellà

Preu d'inscripció: 80 euros. El preu inclou el dinar dels tres dies, el sopar del primer, així com els desplaçaments amb autobús a les excursions i a les visites de camp.

Persones a qui va dirigit: Tècnics d'empreses relacionades amb medi ambient, entitats no lucratives ambientals o agràries, tècnics de l'administració pública, propietaris de terrenys agraris, agricultors i gestors de finques que busquen rendibilitat, universitaris relacionats amb la temàtica, persones interessades en noves fórmules de conservació ambiental.

Més informació a la pàgina del curs.
Data: 20/09/2012
Duració: 3 Dies 
Localització: Maó - Menorca
Contacte: GOB Menorca
Telèfon: 971386322
Cost: 80 €
Més info...: Pàgina web de l'esdeveniment

Activitats previstes