Titols i resum a tot arreu

Els propers 13 i 14 de juny es celebra a Barcelona el Bizbarcelona, solucions per a emprenedors i empreses al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.

La xct hi tindrà presència en el bloc d'Innovació amb la Taula Rodona: “Emprenedoria social en l'economia verda del territori: visió des la custòdia del territori” el dimecres 13 de juny de 13h a 14h a la Sala Nº5 del Palau 5. (nota: al programa oficial el títol està resumit: Emprenedoria en l'economia verda del territori).

L'acte serà un diàleg entre representants d’entitats membres de la Xarxa de Custòdia del Territori que explicaran i posaran en valor com la conservació del territori i la seva biodiversitat esdevenen un àmbit innovador i emprenedor que genera noves oportunitats de negoci en l’economia social i rural (hàbitats naturals, economia verda, ecoturisme, etc.). Comptarà amb la presència de:

- Claus de l’emprenedoria social en la custòdia del territori. Sr. Jordi Pietx, director Xarxa de Custòdia del Territori i emprenedor social de la xarxa internacional Ashoka.
- Valorització d’hàbitats i productes agraris a la plana de la Selva. Sr. Marc Vilahur, director Fundació Emys.
- Ecoturisme des de la custòdia del territori. Sr. Pere Garet, finca La Font a Lluçà.
- Projecte integral d’emprenedoria en la custòdia del territori. Sr. Joan Vives, L’Hort de la Sínia del Gaia.

Totes aquelles persones interessades en assistir al Saló, poden fer ús del codi promocional per a descomptes en l’entrada que han facilitat a la xct com a entitat que hi participa: 
XN536GHW
8€ en comptes de 12€ on-line
10€ en comptes de 15€ in situ

Sobre el Bizbarcelona
El Bizbarcelona concentra en 2 dies el capital emprenedor i de suport a les empreses que volen fer créixer el seu negoci, i els inversors que busquen nous negocis i franquícies amb potencial d’èxit. (13 i 14 de juny).
L’esdeveniment reunirà  solucions per a empreses o per a qui tingui un projecte empresarial en l’àmbit de:
Finançament| Innovació| Internacionalització i exportació | Estratègia i Gestió Empresarial | Vendes|  Optimització de recursos |  Eines de màrqueting i comunicació| Franquicies|  Habilitats Directives
L’edició anterior (2011) destaca pels seus 14.000 visitants, 120 conferències i va establir 875 contactes d’inversió.
Més informació a la web del Saló.
Data: 13/06/2012
Duració: 2 Dies 
Localització: Fira Barcelona
Contacte: BizBarcelona
Cost: Consultar la web de l'esdeveniment
Més info...: Pàgina web de l'esdeveniment

Activitats previstes
No hi ha actes en perspectiva