Titols i resum a tot arreu
Volcandpark 2012 és el primer congrés sobre la gestió, la divulgació i el geoturisme en zones volcàniques protegides. Aquest pretén ser un fòrum de debat i pensament que lligui el coneixement de la vulcanologia amb la gestió del territori i la seva divulgació entre persones que treballen en aquests espais volcànics. (Parc Nacional, Parc Natural, Reserva Natural, etc.).

El Congrés es durà a terme a Olot, ciutat enclavada dins el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, i està organitzat per el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, l’Institut Jaume Almera del Centre Superior d’Investigacions Científiques, l’Institut Geològic de Catalunya i l’Ajuntament d’Olot, amb l’aval de la International Association of Volcanology and Chemistry of the Earth’s Interior (IAVCEI).

Disposeu de temps per presentar propostes de comunicacions al congrés fins l'1 de desembre i us animem especialment a proposar comunicacions relacionades amb iniciatives de custòdia en àrees volcàniques, i que en feu difusió entre els vostres contactes en d'altres països. Si localitzeu alguna iniciativa de custòdia volcànica us agrairem que ens n'informeu.

Us podeu descarregar el programa aquí. I trobareu més informació a www.volcandpark1.com
Data: 21/05/2012
Duració: 5 Dies 
Localització: Olot
Contacte: info@volcandpark1.com
Telèfon: 972 26 81 12
Cost: 350 euros (175 euros, estudiants i aturats)
Més info...: Pàgina web de l'esdeveniment

Activitats previstes