Titols i resum a tot arreu

Aquest curs està organitzat en el marc de 'Els cursos Naturalistes de la Institució', de l'Institució Catalana d'Història Natural (ICHN), filial de l'Institut d'Estudis Catalans.
Professorat - EDUARD LUQUE i LLUÍS COMAS BORONAT, CREAF.

Programa (consulteu el programa complert de tots els cursos)
Dissabte
9 - 14 h. Introducció als Sistemes Globals de Navegació per Satèl·lit (GNSS): GPS, GLONASS, futur Galileo i canvis de projeccions cartogràfi ques: Longitud i Latitud WGS84, UTM ED50 i ETRS89; captura de dades GPS al camp (pel Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona); descàrrega de les dades GPS, smartphone, PDA i manipulació de la informació; fotografi es amb coordenades; Importació i exportació: coordenades en fulls de càlcul o bases de dades, xarxes UTM i capes de Sistemes d’Informació Geogràfi ca (SIG).

Nota: durant el curs es farà servir GPS Garmin i Trimble, smartphones Android i Windows Mobile, per altres tipus de dispositius (iPhone, Symbian, etc.) els conceptes són iguals.
Cal que porteu - Portar GPS, smartphone, PDA i el cable per connectar a l’ordinador si en teniu (no és obligatori).

Lloc de celebració - A les 8.45 h, al Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF), Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Facultat de Ciències. Edifici C; 08193 Bellaterra.

Informació i preinscripció
Secretaria de la ICHN. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona. De dilluns a divendres. Tel.: 933 248 582; a/e: ichn@iec.cat.
Data: 24/03/2012
Hora: 09 : 00
Localització: Bellaterra
Contacte: Institució Catalana d'Història Natural
Telèfon: 933248582
Cost: Consultar programa.
Més info...: Pàgina web de l'esdeveniment
Més, sobre...: xct , cursos , ichn , recollida dades

Activitats previstes