Titols i resum a tot arreu
El proper 20 de març a les 16 h, tindrà lloc la sessió 'Dinamització i suport a les entitats ambientals' a la sala Carles Rahola de l'Edifici de la Generalitat a Girona (Plaça Pompeu Fabra, 1). A les 15.45 h s'obrirà l'accés per l'entrada exterior del Pati de les Magnòlies (veure plànol adjunt de l'edifici).

La sessió s'emmarca en el Pla de suport al tercer sector ambiental de Catalunya 2011-2014 i el seu Pla d'acció 2011-2012, impulsats per la Direcció General de Polítiques Ambientals del Departament de Territori i Sostenibilitat. En l'acte, a més del Pla, s'hi presentaran, serveis i eines gratuïtes per a les entitats catalanes i hi haurà una taula rodona amb presentacions de projectes d'entitats ambientals del territori per a l'enfortiment del sector (Adjunt trobareu el programa).

L'acte, organitzat conjuntament amb la Diputació de Girona, està dirigida principalment a les entitats ambientals que actuen en aquest territori.

Consulteu el programa de la sessió.

Si esteu interessats a assistir-hi us heu d'inscriure enviant un correu a dtes.generalitatgirona@gencat.cat, indicant nom i cognoms, entitat que representeu, correu electrònic i/o telèfon de contacte.
Data: 20/03/2012
Localització: Edifici de la Generalitat, Girona
Contacte: Direcció General de Polítiques Ambientals - Dept. de Territori i Sostenibilitat
Cost: Gratuït. Cal inscripció prèvia a dtes.generalitatgirona@gencat.cat
Més info...: Pàgina web de l'esdeveniment
Més, sobre...: xct , pstsac

Activitats previstes