Titols i resum a tot arreu
En el marc de la Universitat d'Estiu de Vic, el dimecres 15 de juny tindrà lloc una Jornada que portarà per títol “Gestió del Patrimoni i Turisme en un entorn rural”. El coordinador d'aquesta Jornada és el Museu Industrial del Ter.

La Jornada tindrà lloc a la seu del Consorci del Lluçanès, a Santa Creu de Jutglar, s'iniciarà a les 9:15h del matí i finalitzarà a les 6h de la tarda, aproximadament. Té un cost de 25€ per persona (inclou el dinar) i, per aquells alumnes que ho desitgin, presentant un petit treball podran obtenir crèdits de lliure elecció.

Aquesta Jornada compta amb un programa molt complet i lluït, en el que hi intervindran ponents àmpliament coneguts dintre el sector turístic i la gestió patrimonial. La Jornada pretén proposar un debat que incorpora les mirades dels gestors del patrimoni cultural i la dels gestors turístics amb l'objectiu final de respondre a la pregunta de què poden fer per activar el seu patrimoni de forma eficient i efectiva en situació de recursos econòmics limitats.

Les inscripcions es poden formalitzar a través de:

Museu Industrial del Ter – 93 851 51 76 – mit@mitmanlleu.org

Universitat de Vic - http://www.uvic.cat/activitat/223Data: 15/06/2011
Duració: 9 Hores 
Localització: Santa Creu de Jutglar
Contacte: Museu Industrial del Ter
Telèfon: 93.851.51.76
Cost: 25 euros (inclou dinar)
Més info...: Pàgina web de l'esdeveniment

Activitats previstes
No hi ha actes en perspectiva