Titols i resum a tot arreu
El proper dissabte 28 de maig l'Associació Hàbitats celebrarà les Jornades sobre Custòdia Fluvial i Participació Social amb el títol de Estratègies de recuperació del bosc de ribera. L’acte tindrà lloc a l’hotel el Molí de la Torre del municipi de Bigues i Riells a les 10h del matí.

Aquest any, amb motiu de l’any internacional del boscos i de l’interès particular dels voluntaris i voluntàries que participen en el Projecte Rius, les jornades se centraran en la recuperació i gestió del bosc de ribera i comptaran amb la participació de professionals i entitats que treballen en l’àmbit de la restauració fluvial, integració paisatgística i custòdia del territori.

Les jornades s’iniciaran amb una presentació institucional. Seguidament es realitzarà una conferència sobre les espècies invasores al medi fluvial. Després d’una pausa a mig matí, les jornades es reprendran amb una taula rodona on les entitats participants donaran a conèixer diferents projectes participatius de millora i recuperació d’espais fluvials, com per exemple, el programa de custòdia del curs baix del Gaià, el projecte Fes Viure el Ripoll o el projecte Riberes del Ter. A la tarda, es realitzarà una sessió pràctica al riu Tenes.

Data
: Dissabte 28 maig 2011 a les 10h del matí.
Lloc: Hotel Molí de la Torre. C/ Camí de la Torre s/n. (Bigues i Riells)
Data: 28/05/2011
Hora: 10 : 00
Duració: 1 Dies 
Localització: Bigues i Riells. Hotel Molí de la Torre.
Contacte: info@projecterius.org
Telèfon: 93 421 32 16
Cost: 15 € socis associació Hàbitats/ 30 € no socis. Inclou dinar i documentació
Més info...: Pàgina web de l'esdeveniment
Més, sobre...: custòdia fluvial , jornada

Activitats previstes