Titols i resum a tot arreu
El proper dia 22 de març, Dia Mundial de l'Aigua, es realitza a l'estany de Sils la Jornada Custòdia dels ecosistemes fluvials, un exemple del voluntariat, organitzada per l'Agència Catalana de l'Aigua, i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sils i la Xarxa de Custòdia del Territori.

Durant al matí hi haurà una visita guiada a l'estany i una plantada popular d'arbres.

A la tarda, es realitzarà un acte de reconeixement a les tasques de custòdia fluvial que han realitzat les 12 entitats que han participat en el Programa de custòdia del territori per a la restauració, gestió i conservació de l’entorn fluvial 2007-2010, impulsat per l'Agència Catalana de l'Aigua conjuntament amb la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT). En aquest acte hi participaran el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, acompanyat pel director de l’Agència Catalana de l’Aigua, Leonard Carcolé, el director general de Medi Natural, Josep Escorihuela.

Per més informació de la Jornada i el programa, podeu consultar la pàgina web de l'ACA: http://aca-web.gencat.cat/aca/appmanager/aca/aca?_nfpb=true&_pageLabel=P1220754461208201240586


Data: 22/03/2011
Hora: 09 : 30
Localització: Estany de Sils
Contacte: Agència Catalana de l'Aigua
Cost: Gratuït
Més info...: Pàgina web de l'esdeveniment

Activitats previstes